onsdag 21. september 2011

Hvordan er det med ungdomsgjengen?

Ingeborg spurte meg om jeg hadde lyst til å skrive et lite innlegg om hvordan vi i ungdomsgjengen i menigheten har det fortida, og det gjør jeg med glede! Vi fant ut etter å ha tenkt og bedt litt, at vi hadde lyst å prøve ut noe nytt etter at det det året har klaffa noe dårlig med tidspunkt, dag osv.! Vi har jo hørt om huskirkene på Bryne der ungdommene møtes i huset til eldre medlemmer som ønsker å åpne hjemmene for at ungdommene kan ha et sted å være! Gud gav oss dermed den ideen om å møtes hos Gunnar(noe han var veldig positiv til) og å lage middag sammen, og rett og slett ha felleskap!
Vi bestemte oss dermed, med fem gruppemedlemmer tilstede på Dolly Dimples og etter tommel opp fra Gunnar, at vi fra nå av møtes hver torsdag kl. 15.30 hos Gunnar der vi først lager middag(alt fra frossenpizza til salat), spiser kl.16.00! Vi setter oss ned etterpå til en god gammaldags gruppe, felleskap med Bibel og sang, og vasker opp etter oss tilslutt! Vi bytter på hvem som bestemmer meny og handler inn, og har fått støtte fra menigheten(+ at vi etterhvert innfører en liten egenandel) som finansierer innkjøp av mat osv.!
Så langt er vi enige om at dette skal gjenta seg, og det ser ut som om dette er riktig vei for oss! Vi fortsetter å gå på den veien Gud har lagt! Be gjerne for oss og tips GJERNE andre tenåringer som virker interesserte i et felleskap om å ta kontakt; vi er åpne for en stappfull stue hos Gunnar!
Hjertelig hilsen Frida

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar