mandag 10. august 2015

Fellesskapshelg 14.-16. august

Helga 14. -16. august blir det fellesskapshelg i nettverket vårt.

Det pleier å arte seg som en slags "bo-hjemme-leir" hvor det er mange muligheter for sosialt liv på tvers av huskirkene. Vi møtes i de forskjellige huskirkene, eller til aktiviteter andre steder, alt etter vær og føre. Det kjekke med denne formen for leir er at det er enkelt å "droppe" innom når det måtte passe for dem som ikke har hele helga fri.

Kongsberg Frikirke sitt bilde.

 

Vi starter på fredag med middag i Münstersvei 34 kl 16.30. Ingeborg ordner med suppe og rundstykker og vil gjerne vite sånn cirka hvor mange som kommer, så er det enklere å beregne matmengde og antall stoler. Send en SMS til 918 59 049. Etterpå blir det kveldsmøte i Gustava Kiellandsvei 12 kl 20. Jens Iver Jensen skal preike for oss;-)

På lørdag inviterer familien Wallumrød til å samles i Deichmannsgate 11. Det blir grillspleis fra klokka 15 til 17. Ta med noe å grille, vertskapet ordner med tilbehør som salat, ris og drikke. Ca kl 17 blir det kake og kaffe. Ta gjerne med en kakefavoritt. Klokka 18 blir det en enkel samling med sang, ord og bønn. Her blir det enkle, barnevennlige rammer og rom for å utvide fellesskapet litt utover kvelden.

Søndag samles vi i huskirka i Maurits Hansensgate 22. Det blir frokost klokka 10, etterfulgt av nattverd, lovsang og fellesskap rundt søndagens tekster.

Der det er åpne "hull" i kalenderen er det fortsatt mulig å komme med innspill/invitasjoner!

Følg med på kalenderen på www.dinkirke.no for å være oppdatert på det som skjer.

"Her er ikke jøde eller greker, her er ikke slave eller fri, her er ikke mann og kvinne. Dere er alle en i Kristus Jesus." (Galaterne 3,28)

Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar