tirsdag 8. januar 2013

Bønneuke for Kongsberg 2013

Bønneuke for Kongsberg 2013 arrangeres 14.-19. januar i Mauritz Hansens gate 22, hos Gunnar Valand. Uka gjennomføres etter initiativ fra det tverrkirkelige nettverket fotvaskere.
Hver kveld, mandag til fredag, blir det samling klokka 19. Onsdag er dette utvidet til tidsrommet mellom klokka 17 og 21, da Norkirken flytter sitt "Åpent Hus" til MH22 i forbindelse med bønneuka.
Fra fredag kveld til lørdag morgen planlegges det en bønnenatt, der det er mulighet til å våke sammen, og være med så kort eller lenge som det passer. Uka avsluttes med bønnefrokost lørdag morgen kl 0830. Der er alle hjertlig velkommen, selv om de ikke har vært med gjennom natten.
Det vil stadig være folk som tilbringer tid i fellesskap, bønn og stillhet gjennom hele uken i MH22.

2 kommentarer:

  1. Løfterik dag nr 1! 22 mennesker på bønnemøte i Kongsberg. Tror kanskje det er er en stund siden det har skjedd. Forventning til hva Gud gjør.

    SvarSlett
  2. Og det fortsatte veldig fint :-) Jeg vil tro rundt 100 besøkende tilsammen, og i front for det hele; byens mest spennende menighet,spør du meg - en liten huskirke på Korpemoen. Takk til Gud og trofaste huskirkeverter, og alle som var med å skape bevegelse for Kongsberg. Håper ikke det blir et år til neste gang...

    SvarSlett