onsdag 6. april 2011

Grupper

I tillegg til gudstjenestesamlingene har vi forskjellige former for smågrupper. Vi tror på at det er viktig for oss som ønsker å leve som Jesu disipler at vi har et tett fellesskap, der vi støtter og utfordrer hverandre.

Noen av gruppene er rene mannsgrupper og damegrupper og noen er for begge kjønn. Tenåringene i nettverket har også en gruppe. Vi har for tiden ikke egne barnegrupper, men barna ivaretas i huskirkene. Gruppene er "cellegrupper" i betydningen at de er ment for å være i vekst og deles når det kommer nye medlemmer. Gruppene er også åpne for personer som ikke regner seg som kristne, men er interessert i å lære mer om Jesus. Vi har også personer som går i en smågruppe hos oss, men forøvrig hører til i en annen menighet.

Gruppene har noe ulik form:

-          Vi har utviklet en mal for en livsnær gruppe. Den finner du her.

-        Noen av oss møtes i en 2-3-ergruppe, hvor vi er bare 2 eller 3 som kommer sammen for å bekjenne synd, dele Guds ord og be sammen. Mal for dette opplegget finner du her!

-    Info om tenåringsgruppa finner du her.
 
Ønsker du å bli med i en liten gruppe? Ta kontakt med ansvarlig forstander, eller lederne i en av huskirkene, så vil de veilede deg til en gruppe som passer!  Gruppene annonserer ikke sin møtetid på kalenderen.

4 kommentarer:

 1. Hei,
  Fantastisk flott å lese om huskirkene på Kongsberg!
  Vi i Bedehuskirken på Bryne gjør mye av det samme og gleder oss over å se at andre tenker i "de samme baner". Lykke til!
  Svein Arne Fasseland
  www.bedehuskirken.no

  SvarSlett
 2. Takk for oppmuntringen! Har lest litt om dere på Bryne også. Godt at vi kan inspirere hverandre!

  SvarSlett
 3. Har dere tid og lyst skulle dere tatt en tur til Bryne på Stammefeiring 1.-4. juni. Der blir det mye bra undervisning og relasjonsbygging for oss som tenker organisk menighet og lever kjerke :-)
  Ønsker dere Guds velsignelse i tjenesten!

  SvarSlett
 4. Takk for invitasjon! Dette hadde vært bra om noen av oss fikk til dette. Huskirkekassa bør være til disp for et tur dit.

  SvarSlett