mandag 31. august 2015

Undervisningssamlinger høsten 2015

Visste du at Galatia er et område i Tyrkia - det som i nytestamentlig tid kaltes Lilleasia, og at Galaterbrevet er skrevet til menighetene i dette området? Det hadde kommet noen til området som forkynte noe annet enn det Paulus hadde lært Galaterne, og nå er han bekymret for at denne vranglæren har fått stor plass i menighetene:
Det undrer meg at dere så raskt vender dere bort fra ham som har kalt dere ved Kristi nåde, og til et annet evangelium, men det finnes ikke noe annet, det er bare noen som forvirrer dere og vil forvrenge Kristi evangelium. (Gal 1,6-7)
Har du opplevd noe slikt? Finnes det vranglærere i vår tid? Ofte synes det som ble skrevet for så lenge siden overraskende relevant også i dag. Selv om tidene skifter og så mye endrer seg, så er menneskenaturen på forunderlig vis nokså lik. Det tenker i alle fall jeg.

Galaterbrevet er tema for høstens 6 undervisningssamlinger. Vi startet med kapittel 1 forrige torsdag og tar for oss cirka ett kapittel hver tredje torsdag. Jens Iver Jenssen guider oss gjennom del for del og det er alltid åpent for å komme med spørsmål. Du trenger ikke få med deg alle samlingene for å ha utbytte av dette "Bibelstudiet". Hjertelig velkommen!

Neste samling blir torsdag 24.september. Akkurat den datoen vil ikke Jens Iver være sammen med oss, men vi holder oss til Galaterbrevet og det blir opp til dem som kommer å dele med hverandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar